ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

'Her Çocuk Özeldir' Filmi Çocuklarla Buluştu

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen açık hava sinema etkinliğinin beşincisiyle ile devam edildi. 

28 Temmuz 2023 23:25
'Her Çocuk Özeldir' Filmi Çocuklarla Buluştu

İletişim Fakültesi’nin Temmuz ayı etkinlikleri çerçevesinde açık hava sinema etkinliğine katılan çocuklar, İletişim Fakültesi’nin bahçesinde dev perdede film izlemenin tadını çıkarıyor.

Aileleriyle birlikte gelen çocuklar akşam serin havada “Her Çocuk Özeldir” filmini izledi.

Her Çocuk Özeldir Filmi, disleksi problemi yaşayan küçük bir çocuğun resim öğretmeniyle tanıştıktan sonra hayatının değişmesini anlatıyor. Ayrıca her çocuğun farklı olduğu, özel eğitimin gerekliliğinin daha iyi anlaşıldığı bu filmde, disleksi hastalığının farkındalığına dikkat çekiliyor.

İletişim Fakültesi bahçesinde İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.