ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Adil Gevrek Yönetim Kurulunu Oluşturuyor

Yeni Malatyaspor Kulübünün Pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda Yönetime talip olan eski Başkan Adil Gevrek, İstanbul'da yaptığı toplantıları tamamlayarak Yönetim kurulunu oluşturdu. 

20 Temmuz 2023 05:55
Adil Gevrek Yönetim Kurulunu Oluşturuyor

Yeni Malatyaspor'un yeni yönetimi iş insanlarından oluşuyor. İstanbul'da bir haftadan beri görüşmeler yaparak yeni Yönetim kuurlunda görev alacak isimleri belirledi. Yönetime girecek iş damları Kulübe maddi destekde bulunacaklar. Malatya'ya gelecek olan Başkan adyı Adil Gevrek ve yönetime aday isimler, Malatya'da Yönetime girecek isimlerlke de görüşecek. Yönetime Malatya Büyükşehir Belediyesinden 3 ismin görev alması bekleniyor.

Öte yandan bu yıl 1. Lİgden çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor bu sezon Kulübün mali yapısını düzelterek gençlerden oluşacak bir kadro oluşturacak. Yeni Malatyaspor'un gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacağı ifade edildi.

Adil Gevrek başkanlığında toplanan yönetime aday isimlerin ligden çekilme kararının kesinleşmesinden sonra son toplantısında bir arada  olan yöneticiler görülüyor:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.