ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MADEF Yenikapı etkinliklerine öncülük yapmak istiyor

İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya Dernekleri Federasyonu (MADEF) Yenikapı'da yapılacak olan 2023 Yenikapı Malatya etkinliklerine öncülük yapmak istiyor. Etkinliğin amacı ise "Depremde zarar görmüş esnaflarımıza destek günleri" adıyla depremzede esnaflara yer verilecek. 

20 Temmuz 2023 07:47
MADEF Yenikapı etkinliklerine öncülük yapmak istiyor

Her yıl geleneksel olarak yapılan Malatya Yenikapı etkinlikleri organizasyonu için Malatya Dernekler Federasyonu kolları sıvadı. İstanbul Yenikapı-Malatya günlerinin uzun yıllar etkinliklerini  organize eden Malatya Dernekler Federasyonu 2023 etkinlik organizasyonuna talip olmak için resmen müracaat edecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Malatya Dernekler  Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş yaptığı açıklamada "Kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu olarak Malatya’yı temsil eden federasyon, vakıf ve derneklerimizle birlikte, Malatya’da depremde zarar görmüş esnaflarımıza destek sağlamak için Malatya Valiliğimizin belirleyeceği 100 esnafı “Yenikapı Etkinlik Alanı Tanıtım Günleri” ismini değiştirerek “Depremde Zarar Görmüş Esnafımıza Destek Günleri” diye yapmak istemekteyiz. 

Durmuş, "Gelecek Esnafa stantları ücretsiz tahsis edip malzemelerini getirmeleri için kamyon masraflarını karşılayarak Malatya’daki esnaflarımıza destek olmak istiyoruz." dedi.  @yilmazdurmus44 @nazifeozdemir44 @selahattingrkn @osmangudertr @ekremimamoglu @mustafa_karakas_diplomat @cihan.akkose44 @uygun_ozturk @hulusieser44

Haber:Mustafa Akbaba

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.