ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek Başkan Oluyor

Yeni Malatyaspor Kulübünde Pazar günü yapılacak seçimli olağanüstü kongrede eski Başkan Adil Gevrek Başkanlığa seçilmesi bekleniyor. 

17 Temmuz 2023 23:43
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek Başkan Oluyor

Yeni Malatyaspor Kulübünün 23 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda Adil Gevrek Başkanlığındaki liste göreve gelecek. Ko0ngre ile hazırlıklarını tamamlayan ve Yönetim Kurulu listesini hazırlayan Başkan Adil Gevrek’in listesinde Malatya Büyükşehir Belediyesinde görev yapan isimlerde yer alıyor.

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin de yakından takip ettiği eski Başkan Adil Gevrek, Yönetim Kurulu listesine aldığı iş insanları ile yöneticilerden de maddi destek istediği, görev alacak isimlerinde önemli oranda destek verdikleri öğrenildi.

Cuma günü İstanbul’dan gelecek isimlerle birlikte ziyaretlerde bulunacak olan eski Başkan Adil Gevrek, Yönetim kurulu ile birlikte daha şimdiden Yeni Malatyaspor’u kurtaracak projelerini uygulamaya hazırlanıyor. Yeni Malatyaspor’u FİFA ve TFF’ye şikayet eden futbolcularla da tek tek görüşen eski Başkan Adil Gevrek, ağır bir deprem yaşamış Malatya’ya destek olmalarını istediği haber alındı.

Alacaklı futbolcuların ağırlıklı olarak Başkan Gevrek’e destek sözü verdikleri, alacakları konusunda da yardımcı olacaklarını söylediği ifade edilirken Başkan Adil Gevrek “Yeni Malatyaspor’u hep birlikte kurtaracağız. Eski günlerine yeniden kavuşturmak için geliyoruz. Ben ve arkadaşlarım Yönetime talip olmuştur, kongreye katılıp üyelerin oylarıyla göreve gelmek istiyoruz. Gün Yeni Malatyaspor’u kurtarma ve başarıya götürme günüdür” diye konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.