ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Hedef Büyülttü

TFF 3. Lig Temsilcimiz Arguvanspor Futbol Takımı muhteşem bir Spor Tesisine kavuşturuluyor… İlçe Stadına FİFA’dan onay alındı… Yeni sezon için genç yeteneklerden oluşan bir kadro kuruluyor. 

18 Temmuz 2023 10:55
Arguvanspor Hedef Büyülttü

TFF 3.Lig 1. Gurupta mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor ligde hedef büyülterek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Adana Demirspor’un eski kalecilerinden olan Teknik direktör Okan Kopan ile anlaşan Arguvanspor, Adana Demirspor’un iki genç yeteneğini bonservisiyle birlikte transfer ettikten sonra transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ligde zirceye zorlayacak bir kadro oluşturmayı hedefleyen Arguvanspor, genç yetenekleri sahaya sürerek gelir sağlamak da istiyor.

Geçen sezon genç yeteneği Kubilay Köylü’yü depremin ardından İstanbulspor’a satmayı başaran ve önemli de bir gelir sağlayan Arguvanspor bu yılda genç yeteneklerin peşine düştü. Transfer çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

 

STADA FİFA ONAY VERDİ

Geçen yıl devre arasından itibaren maçlarını Arguvan’da oynamaya başlayan Arguvanspor’un oynayacağı stade FİFA ‘da onay verdi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Kurulduğu günden beri emin adımlarla ilerleyen ve 3. Lig’de mücadele eden takımımız maçlarını bu sezon Arguvan İlçe Stadı’nda oynanacaktır. Stadımız için gerekli olan UEFA kriterlerine uygunluk belgesinin alındığını buradan duyurmak istiyoruz. İlçemize UEFA kriterlerine uygun bir futbol stadı kazandırmanın yanı sıra maçlarımızı kendi evimizde oynayacak olmak da bizleri gururlandırıyor.  Takımımızı daha üst liglere taşıyacak başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

ARGUVANSPOR’UN DEVASA TESİSİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Malatya Arguvanspor’un bu yıl zirveyi zorlayacağını açıklayan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, alt yapıya da önem vereceklerini belirterek “Arguvanspor’a modern bir tesis kazandırıyoruz. İlçemiz da geçmiş yıllarda Çinli  Maden Şirketi tarafından yaptırılan ve terk edilen binayı teslim alarak Arguvanspor’un kalacağı bir tesise dönüştürüyoruz. Bina’da tam 50 oda bulunuyor. Tüm binayı yeniden elden geçirdik, boyadık ve kullanışlı hale getiriyoruz. Bu tesisi tamamen Arguvanspor’a tahsis edecek. Kulüp İdare Binası burada olacak. Teknik kadro odaları, Alt yapı Hocaları ve futbolcuların kalacağı odaları 5 yıldızlı otel ayarında döşüyoruz. Futbolcularımız burada kalabilecek, maça hazırlanabilecek. Hatta misafir takımların kalacağı yeri bile hazırlıyoruz” dedi.

25 TEMMUZDA TOPLANACAĞIZ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, tesisin son mefruşat döşemelerinin yapıldığını, mutfak ve dinlenme, toplantı salonlarının hazırlandığını da belirterek “25 Temmuz’da Arguvanspor kendi tesisinde toplanarak lige hazırlanacaktır. Binanın elden geçirilmesi ve donatılmasını tamamen Arguvanlı hayırseverlerimiz karşılamıştır. Onlara teşekkür ediyoruz, desteklerini asla unutmayacağız. Arguvanspor bu yıl tesisiyle, stadıyla ve de misafirperverliğiyle kendinden söz ettirecektir. İlçemize gelen tüm takımları karşılayacak ve onları ağırlayacağız. Spor aracılığıyla Arguvanımızı en iyi şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.