ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Rıza Sinanoğlu'nun Eşi Vefat Etti

Anavatan Partisi Malatya il Başkanlığı yapan Rahmetli Turgut Özal döneminin önemli siyasetçilerinden Rıza Sinanoğlu'nun eşi Saniye Sinanoğlu vefat etti. 

05 Temmuz 2023 10:19
Rıza Sinanoğlu'nun Eşi Vefat Etti

Anavatan Partisi eski İL Başkanı Rıza Sinanoğlu 'nun eşi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr Muhammed Selçuk Sinanoğlu ve Maski Bilgi İşlem Daire Başkanı Alper Sinanoğlu'nun annesi olan Saniye Sinanoğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti.  

Saniye Sinanoğlu'nun cenazesi 5 Temmuz Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Şehir Mezarlığında toğrağa verilecek.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Rahmetli Turgut Özal döneminin önemli siyasetçilerinden ve Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı olan Rıza Sinanoğlu'nun eşinin vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek "Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet , Sinanoğlu ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.