ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

NİHAYET... Çarşı'daki Çadır Kondular Kaldırılıyor

6 Şubat depremlerinden bu yana şehir merkezini Hinditan ve Pakistan'a çeviren çadır kondu işyerleri Malatya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından 5 ay sonra kaldırılmaya başlandı. Görenleri rahatlatan bu çalışmalar sonucunda şehir merkezinde tek bir çadır kondu kalmayacağı belirtildi. 

03 Temmuz 2023 08:18
NİHAYET... Çarşı'daki Çadır Kondular Kaldırılıyor

5 Aydan bu Yana Akpınar'dan başlayarak Çevre Yolu üzerinde ve Çarşı içerisinde kaldırımlara kurulan çadır kondulara nihayet dur denildi. Büyükşehir Belediye Ekipleri Malatya'yı Pakistan'a çeviren çadır ve baraka türü işyeri kondulara müdahale ederek kaldırımları temizlemeye başladı.

Kaldırımlarda satış yapanlar mallarını alırken yerinde bıraktıkları kondular ise Zabıtalar tarafından kamyonetlere konularak kaldırıldı. Şehir merkezindeki tüm çadır ve barakaların kaldırılacağı açıklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.