ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kiraz Turnuvasında Ödüller Dağıtıldı

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, depremzede çocukları yaşadıkları travmadan uzaklaştırmak amacıyla toplam 250 sporcunun katıldığı Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvası düzenledi. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. 

24 Haziran 2023 10:48
Kiraz Turnuvasında Ödüller Dağıtıldı

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin psikolojik etkilerinden çocukları uzak tutmak amacıyla sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklere ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, çocukların sosyalleşmelerine destek vermek amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvasına katılan minik sporcular, dereceye girmek için ter döktüler. Futbol, Kick-Boks,Tekvando, Badminton ve Curlıng branşlarında düzenlenen turnuvalar büyük bir heyecana sahne oldu.

12 Haziran ile 23 Haziran günleri arasında gerçekleşen turnuvaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Yaşam ve Spor Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Oryantiring Federasyonu Başkanı ve Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Tekin Çolakoğlu, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

Turnuvalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek kutlayan Oryantiring Federasyonu Başkanı ve Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Tekin Çolakoğlu, “Minik sporcularımızın heyecanı ve mutluluğu herşeye değerdir. Bizler geçmişte bu heyecanı yaşadık, spor yapmanın faydasını eğitim hayatımız boyunca yakından gördük. Sporu seven, destek veren, gençlere her zaman sahip çıkan belediye başkanlarına sahip oldukları için çocuklarımız çok şanslıdır. Belediye Başkanımızın şahsında emek ve katkı sunan antrenörlerimizi, ailelerimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Çocuklarını bu tür organizasyonlara katılmaları yönünde teşvik eden ailelerimize de canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, çocukları depremin ağır travmasından uzak tutmak amacıyla düzenledikleri organizasyonlara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvasında ter döken bütün sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek sözlerine başlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Belediye olarak gerek ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerekse de yeni nesil spor sahaları gibi yatırımlarla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin doğru ve güzel bir hayat yaşamalarına katkı sunuyoruz. Deprem dolayısıyla çok sayıda organizasyonumuzu iptal ettik ancak özellikle çocuklarımızı depremin psikolojik etkilerinden uzak tutmak, sosyalleşmelerine destek sunmak amacıyla her yıl Kiraz Festivallerinde düzenlediğimiz sportif turnuvamızı hayata geçirdik. Beş branşta toplam 250 sporcumuzun mücadele ettiği Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvamıza katılan sporcularımızın heyecanı ve gayretini takdirle karşılıyoruz. Sporcularımızın dinamik bir hayat yaşamaları, geleceğe daha umutla bakmaları ve sağlıklı bir bünyeye sahip olmaları içinde bu tür turnuvaların büyük bir önemi vardır. Gençlerimizi bu hedef doğrultusunda geleceğe hazırlamakta zaten bizim asli görevimizdir. Belediye olarak bundan sonrada sportif faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Turnuvada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, dereceye girenleri de kutluyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvaya katılan takımların gösterilerinin ardından ödül töreni sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.