ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Güner: Depremleri Fırsata Çevirmeliyiz

Yeni Malatya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Karaduman ile birlikte Kanal Fırat ve Kanal E'yi ziyaret eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, deprem sonrası Malatya'da yaşanılanlarla ilgili bilgiler aktardı. 

24 Haziran 2023 08:42
Güner: Depremleri Fırsata Çevirmeliyiz

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yeni Malatya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Karaduman, Kanal Fırat ve Kanal E Medya Grubunu ziyaret etti.

Ziyarette Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Kanal Fırat - Kanal E Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç tarafından ağırlanan Güner, Depremden etkilenen Malatya’ya Elazığlıların büyük bir destek verdiğini belirterek, yaşadıkları zorlu süreci anlattı.

Demir, Malatya’nın toparlanması gerektiğini kaydederek, depremin fırsata çevrilmesi gerektiğini ifade etti.  

Elazığ temasları ile ilgili bilgiler veren Güner, Prof. Dr. Yasemin Açık’ın milletvekili olmasını beklediklerini, seçilememesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.