ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yapımcı Öndeş, Yeni Malatyaspor’da Yönetime Aday

Zor günler yaşayarak ligden çekilme isteğini Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ileten Yeni Malatyaspor’da Yapımcı iş insanı Oktay Öndeş yönetime talip olduğunu açıkladı. 

15 Haziran 2023 00:29
Yapımcı Öndeş, Yeni Malatyaspor’da Yönetime Aday

Öndeş “İstanbul’da iş adamları olarak depremde sıkıntılar yaşayan Malatyamıza ve Yeni Malatyaspor’umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizi taşın altına sokarak Yeni Malatyaspor yönetimine aday oluyoruz. İlk etapta 5 milyon dolar gibi sıcak bir parayı kulübün kasasına koyacağız” dedi.

Yapımcı Öndeş “Yeni Malatyaspor’un içine düştüğü durumdan dolayı üzgünüz, Yeni Malatyaspor için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bundan dolayıda yönetime talip oluyoruz. Görüştüğümüz Teknik Adamlar ve futbolcular var. İlk olarak takımı içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak ve transfer tahtasını açmak gerekiyor. Mevcut kadroyu bozmadan yapılacak transferler ile Yeni Malatyaspor’u Süper Lige çıkartmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde Malatya’ya gelerek Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir istişare toplantısı yapacağız. Amacımız birlik, beraberlik içerisinde takımın moralini yüksel tutarak Süper Lig’e tekrar yükselmek. İçinde bulunulan kötü süreci birlikte aşacağımıza inancım tamdır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.