ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Yemekleri İstanbul’da Tanıtılıyor

İstanbul Sultanahmet de hizmet veren Four Seasons Otel de "Malatya Yemekleri Tanıtımı" yapılıyor. 

15 Haziran 2023 04:12
Malatya Yemekleri İstanbul’da Tanıtılıyor

14 Haziran Çarşamba günü başlayan etkinlikte Malatya dan davet edilen Hacıbaba Et Lokantası sahibi Zeki Saygı ve ekibi tarafından 14-18 Haziran tarihleri arası tarihi otelin bahçesinde Avlu Restaurant ta öğle ve akşam menüsünde; Aya Köfteli Kulak Çorba, Kiraz Yaprağı Köftesi, Haşlama İçli Köfte, Kağıt Kebabı, Bulgur Pilavı, Patlıcan Tava, Geleli Kebabı, Kayısı Tatlısı ve Malatya Kurabiyesi yer alıyor.

Otelin kahvaltı menüsünde ise Malatya Peyniri, Samutlu Patates Salatası yer alırken, otel odalarında müşterilere kayısılı ürünler, yöresel çerezler, kayısı çekirdeği ve kayısı soslu Malatya peynir tabakları hafta süresince özel sunumlarla ikram edilecek.

Etkinlik süresince Malatya Valiliği tarafından hazırlanan Türkçe-İngilizce Çizgilerle Malatya Kitabı, Malatya Yemek Kültürü Kitabı, Kayısı Kitabı ile Arslantepe ve Kayısı motifli tanıtım materyalleri otel odalarında yer alacak.

İl Basın Halkla İlş.Md. İbrahim Halil Kılıç tarafından otel Restaurant şefi ve ekibine Malatya Mutfak Kültürü ve kullanılan yöresel malzemelerle ilgili tanıtım ve sunumlar yapılıyor. Otel müşterilerinin haricinde hafta süresince öğle ve akşam yemeklerinde randevu sistemi ile müşteri kabul ediliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.