ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Karagöz TOKİ'de Basın Sitesine Ateş Açıldı

Yavuz Selim Mahallesi Rıhtım Sokakta bulunan 441 Konutun bulunduğu Basın ve Gaziler Sitesi sakinleri binalarına ateş açıldığını iddia ederek akşamları balkona çıkamadıklarını ifade ettiler. 

09 Haziran 2023 07:22
Karagöz TOKİ'de Basın Sitesine Ateş Açıldı

 Yavuz Selim Mahallesi Rıhtım Sokak ve Karagöz Caddesinde bulunan 441 Konutun bulunduğu Site sakinleri akşamları balkona çıkamadıklarını bazı kişi veya kişilerin, hedef gözetmeksizin binalara ateş açtığı iddiasında bulundular. 

Önceki akşam saat 23.00 sularında meydana gelen olayda,  Yavuzselim Mahallesi Rıhtım Sokakta buluna çoğunluğu basın mensubu ve ailelerinin kaldığı, 441 Basın sitesine, Karagöz TOKİ’den hedef gözetmeksizin 4 el ateş açıldı. 
Açılan ateş sonucunda herhangi bir yaralanma olmazken mahalle sakinleri Karagöz TOKİ civarında asayiş olaylarının artmasından dolayı duydukları endişelerini, dile getirdiler.

Mahalle sakinleri olayı anlatırken yaşadığı korkuyu anlattılar.
Site sakinleri “Önceki akşam 3-4 el ateş açıldı. Balkonda ailece oturuyoruz,  kurşunların yanımızdan geçtiğini çıkardığı seslerinde anlıyoruz. Misafirlerimiz var parkta oynayan çocuklarımız var onlara bir zarar gelmesinden korkuyoruz, endişeliyi. İsteğimiz bu sorumsuz kişi veya kişilerin bir an önce yakalanması” bir daha böyle olayların olmamasıdır” ifadesini kullandılar.

Mahalle sakinleri, Karagöz TOKİ’ de asayiş olayların son 2 hafta içerisinde artmasında dolayı, bölgede var olan MOBESE kameralarının sayısını arttırılması istiyor. Yaşanan olayların polis kayıtlarında olduğunu dile getiren vatandaşlar, meydana gelen olayla ile alakalı şikâyette bulunulduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, can sıkıcı olayların yaşanmaması ve kimseye zarar gelmeden faillerin yakalanmasını istiyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.