ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bakan Ersoy Hacı Bektaş Veli Vakfını Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'yi ziyaret etti. 

08 Haziran 2023 10:47
Bakan Ersoy Hacı Bektaş Veli Vakfını Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekili İhsan Koca, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, AK Parti İl Başkanı Namık Gören ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ve yönetimini ziyaret etti.

Vakıf Başkanı Hasan Meşeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Sayın Bakanımız, Valimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Yeşilyurt İlçe Başkanı ve milletvekilimizle birlikte Vakfımızı onurlandırmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

BüyükşiehirBelediye Başkanı Selahattin Gürkan'da "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım emir 2023-06-13 01:27:24

Lafla olunmuyor, uygulamak gerekiyor, kuru, kuru gurban olam......