ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya 'Bakanlık' Bekliyor

Malatya'da yüzde 72 oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir destek veren Malatya Bakanlık beklemeye başladı. Kulislerde ve AK Parti çevrelerinde Öznur Çalık'ın ismi Bakan olarak görevlendirilecek siyasetçiler arasında geçiyor. 

30 Mayıs 2023 23:50
Malatya 'Bakanlık' Bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 72 ile büyük destek veren Malatya'da gözler yeni oluşturulacak kabineye çevrildi. Malatya Bakanlık beklerken 5 dönemdir Malatya Milletvekilliği yapan bu dönemde de adaymış gibi yoğun bir şekilde çalışan Öznur Çalık'ın ismi yeni görevlendirilecek isimler arasında geçmeye başladı.

Malatya'da Cumhurbaşkanına en büğyük desteği verdikleriniğ belirten AK Partililer "Kabine de Malatyalı bir Bakan görmek istiyoruz. Bu isimde en uygun siyasetçimiz Öznur Çalık'tır. Siyasi tecrübesi, siyasal bürokrat çevresiyle AK Parti içerisinde en etkin siyasetçilerden biri olan Öznur Çalık'a Bakanlık verilmesi beklentimiz ve dileğimizdir. Cumhurbaşkanımız Malatya'nın vermiş olduğu desteği unutmayacaktır ve bunu değerlendirecektir diye bekliyoruz" diye konuştular.

AK Partili yöneticilerde Bakanlık beklentisi içerisinde olduklarını ve Malatya'nın depremle birlikte ghelen sorunlarının çözümü içinde bir Bakanın Malatya'ya çok işler yapacağına inandıklarını söylediler.

Ankara'da kayıtlarını yapan Milletvekilleri de yeni oluşturulacak kabine de mutlaka bir Malatyalı ismin Bakan olmasını beklediklerini ve bu ismin eski Malatya Milletvekili Öznur Çalık olmasını istedkilerini söylemeye başladılar.

AK Parti Kulislerinde eski Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olacağını konuşurken bu Bakanlığın ikiye ayrılmasınında gündemde olduğu ve Çalık'ın Bakanlık bekleyen isimler arasında en güçlüsü olduğu ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.