ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Derebeyleri Cumhurbaşkanına Yeni Malatyaspor Dosyası Verecek

Yeni Malatyaspor sıkıntılı günler yaşamaya devamederken Taraftar topluluğu Derebeyleri Yönetimi tarafından hazırlanan Kurtuluş Hedef ve Vizyon" konulu bir dosyan, Malatya'ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilecek. 

22 Mayıs 2023 19:12
Derebeyleri Cumhurbaşkanına Yeni Malatyaspor Dosyası Verecek

İnönü Kapalı Çarşı üzerinde kurulan konteynır'da Dernek çalışmalarını yürüten Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan başkanlığında toplanarak bazı kararlar alkdı. Salı günü Malatya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Kurtuluş Hedef ve Vizyon" konulu bir dosya vermeye hazırlanan Derebeyleri Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu sıkıntıları ve Malatya'daki sportif çalışmaları konu alıyor.

Derebeyleri açıklamasında  Salı Günü saat 12.00 de Malatyaspor'umuz için hayati önem taşıyan sevdamızın tarihini belirleyecek Dernek Başkanımız ve Yönetimimiz tarafından hazırlanan "Kurtuluş Hedef ve Vizyon" adlı kritik dosya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERdoğan'a teslim edilecektir. Malatyaspor'umuzun son nefesinde yanında ol." denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.