ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AKP ve CHP Seçmenleri Ücretsiz Getireecek

14 Mayıs seçimleri öncesinde AKP ve CHP Malatya dışına giden binlerce seçmeni Malatya'ya ücretsiz getirmek için duyurular yapmaya başladı. 

27 Nisan 2023 00:10
AKP ve CHP Seçmenleri Ücretsiz Getireecek

AK Parti İl Başkanı Namık Gören sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, “Deprem dolayısıyla il dışına çıkmış olup, ikameti Malatya’da bulunan, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde oy kullanabilmeleri için Malatya’mıza dönecek olan hemşehrilerimizin ücretsiz ulaşım desteği sağlıyoruz.” Dedi.

Gören, seçimde Malatya’da olmak isteyenlerin  AK Parti Malatya İl Başkanlığına ait  0 (850) 303 3704 nolu çağrı merkezi telefonunu arayabileceklerini ve tüm bilgileri de bu numaradan alabileceklerini kaydetti. 

CHP'DE DUYURU YAPTI

CHP Malatya İl Başkanlığı ve CHP Malatya Milletvekili ADayı Enver Kiraz'da depremler nedeniyle giden seçmenleri Malatya'ya getirmek için  CHP'ye başvurmalarını istedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.