ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

SÜRÜCÜ: 14 MAYISTA SANDIK BAŞINDA BULUŞALIM

CHP'den Malatya Milletvekili aday adayı olan Av. Yusuf Sürücü, seçmenleri sandık başına davet ederek "14 Mayıs'ta sandık başında buluşalım" dedi. 

29 Mart 2023 11:02
SÜRÜCÜ: 14 MAYISTA SANDIK BAŞINDA BULUŞALIM

Av. Yusuf Sürücü yaptığı açıklama da "1998 yılından bu yana üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin bir emektarı olarak 14 Mayısta seçilecek TBMM 28. dönem parlamentosunda sizleri temsil etmek üzere Malatya mv aday adayı olarak başvuruda bulundum. Sizlerin kıymetli destekleriyle başta Malatyamız olmak üzere depremden etkilenen bölgenin yeniden imarı, sosyal ve ekonomlk yaşamın yeniden hayat bulması;

Ülkemizde hukuk, demokrasi ve insan haklarına dayalı Cumhuriyetimizin yeniden inşası; eğitim ve sağlıkta fırsat eşitliğine dayalı, hukuki güvenlik teminatina dayalı insanca bir yaşam için; gelir dağılımda adalet; çevrenin ve doğanın korunması; kadın, çocuk, gençlik ve yoksulların korunması için pozitif ayırımcılık politikalarının uygulanması; engelli yurttaşlarımızın yaşamın her alanında pozitif anlamda yer alması; iş konusunda yeni istihdam alanlari oluşturmak; emek alanında örgütlü ve sendikal mücadele alanının genişletilmesi için önündeki engellerin kaldırılması; aş konusunda sosyal hukuk devletinin amacına uygun şekilde yaşama geçirilmesi; Eşit, özgür ve onurlu bir sekilde bir arada yaşamak için kardeşlik/karındaşlik hukukunun egemen olması; ülkemizi soyan, doğal kaynaklarını tahrip eden , kamu mallarına yok pahasına çöken, hortumlayan, adalete kumpas kuran, farklı inanç, köken ve düşünce nedeniyle azınlıkların ve muhaliflerin özgürlüklerini kısıtlayan, ayırımcılık yapan ve ötekileştiren bu köhnemiş iktidardan sizler adına hukuk önünde bağımsız mahkemelerde hesap sormak için yola çıktım" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.