ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Prof.Dr.Karabulut MHP'>den Aday Adayı Oldu

MHP'den İzmir Milletvekili aday adayı olan Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut, Meclis’te kadın kimliğini artırmak ve kente hizmet etmek adına yola çıktığını açıkladı 

29 Mart 2023 03:29
Prof.Dr.Karabulut MHP'>den Aday Adayı Oldu

Yağmur Daştan-EGE TELGRAF- Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere hazırlanırken, bu süreçte milletvekili aday adayı olan isimler de çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili aday adayı Aysun Bay Karabulut.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) eski rektörü Karabulut, akademisyenlik sürecinde edindiği bilgi ve birikimi topluma yarar sağlamak amacıyla Meclis’te hizmete sunmak istediğini söyledi. Karabulut, neden aday adayı olmak istediğini ve hedeflerini de anlattı. “Kadının siyasette yeri olması gerektiği düşüncesi ve aynı zamanda milliyetçi duygularımızla vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve bayrağımızı daha yükseğe çıkarmak için yola çıktım” sözleriyle açıklamalarına başlayan Karabulut, “Akademisyen kimliğimin verdiği onur duygusuyla bugüne kadar kadın ve engellilerle ilgili birçok çalışma yaptım. Vatan sevgisiyle evlatlarımızı yetiştirmek, onlara ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ duygusunu hissettirebilmek, eğitimi, öğretimi, akademiyi ve doğru siyaseti öğretmeyi istiyorum. Gençlerle el ele, kadınlarla bir arada, engellilerle yan yana yürümek en büyük temennim. Bu duygu ve düşüncelerle aday adayı olmaya karar verdim. Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’in izinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde bu yola çıktım” dedi. İzmir’in Türkiye’nin gözbebeği olduğunu söyleyen Karabulut, “Kendi vatanım, kendi toprağım… Bu şehirde adeta farklı bir güneş doğuyor. Modern, demokratik, kadınların ve gençlerin kendilerini özgür hissettiği, sıcakkanlı insanların memleketi İzmir… Bu şehre hem akademisyen hem de sağlıkçı kimliğimle bu kente hizmet etmek istiyorum. Çocuklar ölmesin, kadınlar ağlamasın, herkes refah içinde yaşasın istiyorum… Benim seçilmem demek, tüm kadınların seçilmesi demek. Benim seçilmem demek, kadınların daha çok söz hakkı olması demek. Her zaman ulaşılabilen birisi olacak, kimseyi ötelemeyecek, elimden geldiğince tüm sorunları çözmeye çalışacağım. Bu süreçte vatandaşımızdan bir kadını, akademisyeni, İzmir sevdalısı bir insanı desteklemelerini istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Cengiz 2023-03-31 02:13:52

Hayırlı olsun başarılar dilerim

banner43