ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Berktaş, 'Reisi Neden Sevdik' kitabını imzaladı

AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili aday adayı, Sosyal Hizmet Uzmanı Hemşerimiz Hakan Berktaş, geçtiğimiz yıllarda kaleme aldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ithafen yazdığı “Reisi Neden Sevdik” kitabını bu kez AK Parti teşkilat mensupları için imzaladı. 

20 Mart 2023 13:00
Berktaş, 'Reisi Neden Sevdik' kitabını imzaladı

Hakan Berktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinin sınırsız olduğunu kaydederek, “Kitabımda elimden geldiğince dilimin döndüğünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a milletimizin sevgisinin kaynağının ne olduğunu anlatmaya çalıştım. Cumhurbaşkanımızın 21 yıl boyunca yaptığı hizmetleri, milletimize olan sevgisini ve hizmet aşkını herkes biliyor. Reisimiz dünya liginde Türkiye’yi 21 yılda en üst sıralara taşıdı, karizması ve üstün liderlik kimliğiyle hem Türki Cumhuriyetlerde hem de İslam dünyasındaki ağırlığımızı ve itibarımızı şaha kaldırdı” dedi.

Reisin uluslararası arenada her fırsatta sadece “Dünya 5’ten Büyüktür” tezinin bile dünyayı yöneten hegomanik ve kapitalist güçlere karşı en üst perdeden dik duruşla Türkiye’yi farklı bir noktaya taşıdığını kaydeden Hakan Berktaş, “Şunu iyi anlamamız gerekiyor. Türkiye, bugün itibarlı, sözü dinlenen, diplomatik arenada güçlü bir ülkeyse bunu başaran Reisimizdir. Daha önceki gün çetin savaş ortamında Rusya ile Ukrayna arasında diplomatik girişimlerini en üst düzeyde sergileyerek “Tahıl Koridoru Anlaşması”nın yeniden uzatılmasını sağlayan yine Cumhurbaşkanımızın çok değerli girişimleri olmuştur” diye konuştu. Berktaş, kitabında farklı boyutlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerini, farklı nitelikteki açılışlarda yaptığı konuşmaları çok özel bir şekilde derleyip toparlamaya çalıştığını dile getirerek “Reisimizin 21 yıldır bu ülkeye ve milletimize yaptığı hizmetleri bir kitapta toparlamak elbette çok zordur. Reisimizin bu ülke için yaptıklarını teker teker kaleme alsak inanın bir kütüphane dolusu eserle doldurabiliriz” açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.