ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan'da Karadere Göleti Çatladı

Hekimhan ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle Karadere Göletinde çatlama meydana gelirken, Karadere mahallesi olası bir taşkınlığa karşın tahliye edilmesi için önlem alınıd. 

20 Mart 2023 10:33
Hekimhan'da Karadere Göleti Çatladı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ "İlçemizde sağanak yağış sebebiyle #Karadere Göleti'nde çatlak meydana geldi. Sayın Valimiz #HulusiŞahin ile birlikte yerinde inceledik ve gerekli önlemlerimizi aldık. #DSİ Bölge Müdürümüz ve #Malatya DSİ Müdürümüz herhangi bir sıkıntının olmadığını söylediler. Karadere ve #Hekimhan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ,tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

Karadere mahalesi sakinleri olası bir taşkınlığa karşı araçlarla tahliye edilmesi için tedbir alınırken DSİ Yetkilileri de Karadere göletğinde ayrıntılı incelemelerde bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.