ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya 6 Kişi 9 Kilo Esrarla Yakalandı

Malatya depremin yaralarını sarmak için uğraşırken, 9 kilo esrarla yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. 

17 Mart 2023 13:58
Malatya 6 Kişi 9 Kilo Esrarla Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "ilimizin huzur ve asayişin temini görevinin yanında son yaşanan deprem afetleri dolayısıyla bölgede can ve mal güvenliğini korumaya yönelik çalışmalarımızda hassasiyetle aralıksız  devam etmektedir. Bu bağlamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu ile mücadele
kapsamında yapılan 2 farklı çalışmada toplam 9 kilo Esrar maddesi ele geçirilmiş, konularla ilgili gözaltına alınan M.K., M.G., A.E., H.M., F.S. ve M.E.T. isimli 6 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.