ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Özbey, AK Parti’den milletvekili adayı oldu

Makine Mühendisi Ahmet Turan Özbey, AK Parti’den Malatya milletvekili aday adayı oldu. 

14 Mart 2023 08:10
Özbey, AK Parti’den milletvekili adayı oldu

Ankara’da akredite Muayene Kuruluşu olan çevre havalandırma firmasını kurarak burada iş hayatını sürdüren AK Parti Ankara Sanayi Komisyonu Yönetim Kurulu ile AK Parti Ankara Çevre, Şehir ve Kültür Komisyonu Üyeliği görevlerinde yer alan Ahmet Turan Özbey, 28. Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den aday adayı oldu. 

MÜSİAD Ankara Şubesi üyesi de olan Ahmet Turan Özbey,adaylık başvurusunda bulunduktan sonra  “Ülkemizin zorlu ve sıkıntılı bu sürecinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümek, hem ülkeme , hem de Malatya’ma hizmet etmek için milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. 14 Mayıs 2023 tarihinde milletimiz, cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına giderek  Türkiye için yeni bir yüzyıla imza atacaktır. Cumhur İttfakı bu seçimde de zaferlerle çıkacaktır.” dedi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43