ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

TSYD yönetiminden KKTC'de önemli ziyaretler

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetimi, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı, KKTC Başbakanı Ünal Sertel’i, KKTC Başkonsolosu Metin Fevzioğlu’nu ve Kuzey Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni (KTSYD) ziyaret etti. 

15 Mart 2023 20:50
TSYD yönetiminden KKTC'de önemli ziyaretler

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), kuruluşunun 60. yılı kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etti. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tonsgir ve yönetim kurulu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı, Başbakan Ünal Sertel'i, Kuzey Kıbrıs Türkiye Başkonsolosu Metin Fevzioğlu'nu ve Kuzey Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'ne (KTSYD) ziyaretlerde bulundu. Yönetim kurulu, KKTC'nin önemli isimlerinden Rauf Denktaş ve Dr. Fazıl Küçük'ün de kabirlerini ziyaret ederek Fatiha okudu.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: “Dualarımız 11 il ile birlikte”

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ve yönetim kurulu üyeleri ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Burhan Gürkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası büyük acı yaşandığını belirterek, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi. Anavatan Türkiye'de yapılan çalışmalarla yaraların en erken zamanda sarılması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Tatar, “Dualarımız 11 il ile birlikte” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43