ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Helal Sana Ankaralı Bayram Usta

Mali Müşavir Kamil Karaaslan depremin ardından rahatsızlandı, tedavi için Ankara'ya gitti, tahlillerini yaptı Çukur Ambar'daki Bayram Usta adlı Restorana gitti yemek yedi, hesap vermek istedi "Hesap yok" yanıtı karşısında duygusallaştı. Bayram Usta, "Malatya'dan gelmişsiniz hesap alamayız" cevabı karşısında Karaaslan yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

24 Şubat 2023 05:28
Helal Sana Ankaralı Bayram Usta

Malatya'Da Mali Müşavir olan M.Kamil Karaaslan depremlerin ardından sağlık sorunları yaşadı, Ankara'ya gitti tedavi oldu, sonra Çukurambar'daki Bayram Usta adlı Restorana gitti ve şunları paylaştı:

"Bu gün Depremden sonra yaşadığım sağlık problemim için Ankara ya gittim sabah kontrollerini yaptırdım. Çok şükür iyiyim Akşam yemeğimizi Çukur Ambar semtinde bulunan BAYRAM USTA isimli yerde yedik bu esnada aracınızın plakasını Malatya dan geldiğimizi anlayan restorant sahibi hesap istedimizde bu dükkan hepimizin biz sizden nasıl hesap alırız her gün gelin bir isteğiniz varmi nasıl yardımcı olurum sizlere diyerek tüm israrlarimiza rağmen hesap almayarak dışarıya bizleri yolcu ederek onure etti. Kendisine ve personeline bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim." 

Örnek bir davranış sergileyen Bayram Usta Restoran Sahip ve çalışanlarını tebrik ediyoruz. Bu onurlu davranışı gösteren Bayram Usta'ya Ankara'ya gittiğimizde ilk uğrayacağımız yer olacak. Malatyalılar Bayram Usta'yı ziyaret ederek tebrik edin ve kutlayınız...Bu arada Helal sana Bayram Usta. İçimizi ısıttın, Malatya'dan sana selam olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2023-02-24 21:05:03

Ankara Elmadağ'da Köfteci Yussuf'a sakın gitmeyin

banner43