ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara'da Malatya İçin Toplandılar

Ankara'da bulunan Ankara Malatyalılar Federasyonu (MAFED) ve Ankara Malatyalılar Derneği Birliği (MADEB)' e bağlı tüm Dernek Başkanları ve Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Koru Hastaneleri Sahibi Prof.Dr. Hasan BİRİ'nin ev sahipliği, Malatya Eski Valisi Saffet Arıkan Bedük önderliğinde Ankara da toplandı. 

24 Şubat 2023 01:00
Ankara'da Malatya İçin Toplandılar

Ülkemizde yaşanan Asrın felaketi sebebiyle Malatya ilimizin sorunları ve sorunların giderilmesi Ankara da bulunan Hastanelerde tedavi gören Depremzedelerin ve Ailelerinin sorunları ve Depremden dolayı Malatya Merkez ve İlçelerine yapılacak yardımların koordinasyonu ile alakalı istişareler masaya yatırıldı.

Eski Valilerimizden Saffet Arıkan BEDÜK yaptığı lkonuşmada, Malatyamızın tüm yaralarının sarılacağını Şehrin yeniden ayağa kalkacağını bunların olması için Ankara da , İstanbul da Avrupa da yaşayan her Malatyalının elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Bedük, Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN ile yaptığı görüşmede tüm bilgileri alarak Ankara'ya gelecek hemşehrilerimizin sıkıntıları için bir Konsey oluşturdu.

Malatyalılar Federasyonu Başkanımız Sayın Kamil Göksu ve Ankara Malatyalılar Derneği Başkanımız Sayın Battal Yıldız ile birlikte Konseye seçilen ekibe Başkanlık yaparak Şehrimiz için yapılması gereken ve Ankara ya intikal eden tüm hemşehrilerimizin sorunlarını gidermek için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek MALATYA İÇİN TEK YÜREK olduklarının mesajını verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.