ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Arapgir'de Dağ Keçilerine Dokunmayın...

Arapgir ilçesinde sürü halindeki dağ keçilerinin yiyecek aramak için yerleşim bölgelerine kadar inmeleri görüntülenirken köylüler dağ keçilerinin avlanmasını istemiyor. 

03 Şubat 2023 18:22
Arapgir'de Dağ Keçilerine Dokunmayın...

Kar kalınlığının yer yer bir metreyi bulduğu Arapgir'in Sugeçti köyünde oturan Nihat Karaca, yiyecek aramak için yerleşim bölgelerinin yakınına kadar inen dağ keçilerini sürü halinde görüntüledi. Dağ keçileri bir süre beslendikten sonra dağlık kesimlere doğru kaçarak bölgeden uzaklaştılar. 

Dağ keçilerine ulaştığı bölgeyi paylaşmayan Nihat Karaca, dağ keçilerinin korunmasını isteyerek "Köylüler olarak dağ keçilerini koruyoruz. Bu nedfenle de sürü haline geldiler. Bunların avlanmasını asla istemiyoruz. Arapgir'de dağ keçilerinin vurulmasını istemiyoruz" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43