ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyalı Gazeteci Kanada'da Yılın Girişimcisi Adayı Oldu

Malatya'da Gazeteciliğe başlayan sonrasında da Televizyon Sunuculuğu yapan Yusuf Baykal Bozkurt Kanada da 2022 Yılının Göçmen Girişimcisi Adayı olarak gösterildi. 

03 Şubat 2023 05:52
Malatyalı Gazeteci Kanada'da Yılın Girişimcisi Adayı Oldu

Kanada'da yaşayan Malatyalı Gazeteci Yusuf Baykal Bozkurt, Kanada da  "2022 Yılının Göçmen Girişimcisi" aday olarak gösterilmesinden onur duyduğunu belirterek "Bu adaylık, Kanada'daki sıkı çalışmamın, azmimin ve başarımın bir kutlaması. Girişimcilik yolculuğumda aldığım fırsatlar ve destek için minnettarım." dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de Kanada da 2022 Yılının Göçmen Girişimcisi adayı olan Yusuf Baykal Bozkurt'u kutlayarak "Malatyalılar olarak başınız bizleri mutlu etmiştir. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.