ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Play Off'u Zorlayacak

Arguvan belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, hedeflerinin Arguvanspor’u Playofflara taşıma ve arkasından bir üst lige çıkmak olduğunu ifade ederek, başarılı olacaklarına inandıklarını işaret etti. 

23 Ocak 2023 10:34
Arguvanspor Play Off'u Zorlayacak

 

Haber: Yeni Malatya Gazetesi Onay OZAN 

Arguvan belediye başkanı Mehmet Kızıldaş’dan Malatya gazeteciler cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleşti.

MGC Başkanı Vahap Güner, ziyaretlerinden dolayı Kızıldaş’a teşekkür ederek; “Kendisine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Arguvan, Malatya’mızın nüfus bakımından en küçük ilçesi olmasına rağmen en etkili ve en tanınmış ilçelerin başında geliyor. Sayın başkanımızda göreve başladığından bu yana Arguvan’ın talihini değiştiren hizmetleriyle de dikkat çekiyor. Bu nedenle de yakından takip ediyoruz. Ayrıca, Arguvan belediyesi Arguvanspor’u da kurmak suretiyle de 3. Ligde hem Arguvan’ı, hem Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmekte ve geçtiğimiz son maçta da Muş deplasmanından 1 puanla dönerek ligde kalma yolunda da önemli bir mesafeyi atlamış bulunuyor. Bu nedenle de sayın başkanımıza spora vermiş olduğu destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

“YEREL BASINI ÖNEMSİYORUZ”

Yerel basını önemsediklerine vurgu yapan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, MGC yönetimine kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini ileterek; “Bende sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Bugün MGC’yi ziyaret ediyoruz. Tabi bu ziyaretimiz hakikaten önemli. Biz yerel basını çok önemsiyoruz. Yerel basın, halkla iç içe olan, halkın sorunlarını dile getiren bu sorunlara çözüm noktasında öneriler üreten kentin, bulundukları bölgenin yöneticileri ile sürekli bu konuda iletişim içerisinde olan kurumlarımız. Halkın haber alma noktasında da önemli bir misyon üstleniyorlar. Bu anlamda bizde yerel basını çok kıymetli buluyoruz. Kendileri cemiyet olarak güzel hizmetler sunuyorlar, kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“HEDEF PLAYOFF”

Arguvanspor’un hedefinin Playofflar ve arkasından bir üst lig olduğuna işaret eden Kızıldaş; “Vahap bey bizim hemşerimiz aynı zamanda Arguvanspor’u da çok daha yakından takip ediyor. Biraz önce sözlerinde, ‘ ligde kalma yolunda önemli bir adım attılar, Muş’tan 1 puan alarak’ diye söyledi ama bizim öyle bir endişemiz yok. Biz tam tersine belki de çok iddialı olmasın ama Playoff’u zorlamaya çalışıyoruz. Yoksa bizim ligde kalmak gibi bir kaygımız, endişemiz yok. Çok genç ve dinamik bir takım oluşturduk. Çok mütevazi bütçelerle oluşturduk. Bunu Vahap beyde biliyor. Geçmişte hatta kentin ‘yöneticilerinin ilgisizliği’ ile bir yazı da yazmıştı. Bu mütevazi bütçe ile iyi bir teknik ekibimiz var. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve bize destek olan arkadaşlarla birlikte biz sadece Arguvan’ı değil, Malatya’yı da sporda en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.