ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Diş Teknisyenleri Federasyonundan MGC'ne Ziyaret

Diş Teknisyenleri Dernekler Federasyon Genel Başkanı Hüseyin Berktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

12 Ocak 2023 12:10
Diş Teknisyenleri Federasyonundan MGC'ne Ziyaret

Ankara'da  faaliyet gösteren Diş Teknisyenleri Dernekler Federasyon Genel Başkanı Hüseyin Berktaş ve Başkan Yardımcısı Nevzat Hakverdi 10 ocak Gazeteciler günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

MGC Başkanı Vahap Güner, Malatya'da Diş Teknisyenlerine öncülük eden Hüseyin Berktaş ve Nevzat Hakverdi'nin Diş Teknisyenleri Dernekler Federasyonu yönetiminde görev almalarından guru duyduklarını belirterek "Hüseyin Berktaş arkadaşımız Federasyon Başkanı seçilmesi bizi mutlu etmiştir. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bizleri bu önemli günümüzde ziyaret etmeleri bizleri daha da memnun etmiştir. Başarılar diliyoruz" dedi. 

Diş Teknisyenleri Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Berktaş "Malatya Gazeteciler Cemiyeti 34 yıllık geçmişiyle Malatya'nın en önemli basın kuruluşudur. Gazetecilerin gününü kutluyoruz, basınımız önemli bir görev yapıyor." diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.