ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TGK Adayı Özdemir Basın İlan Seçimini Kazandı

Basın İlan Kurumunda ilk seçimi Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Adayı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir kazandı. 

12 Ocak 2023 09:53
TGK Adayı Özdemir Basın İlan Seçimini Kazandı

İstanbul'da Basın İlan Kurumunda yapılan Prodüktör seçimlerine Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından desteklenen Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir 65 oy alarak kazandı. Diğer aday Vedat Aslan ise 23 oy aldı. 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı yaptığı açıklamada "Değerli Başkanlarım, Basın İlan Kurumu Prodüktörlük seçimini TGK'nın adayı Sefa Özdemir kazanmıştır. Hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum" dedi. TGK'ya bağlı Gazeteciler Cemiyetleri de yaptıkları açıklamada Sefa Özdemir'i kutladılar.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Basın İlan Kurumu Prodüktör seçimini kazanan Sefa Özdemir'i tebrik ederek "TGK adayı ilk seçimi farklı şekilde kazanmıştır. Şimdi 25-26 Ocak'ta Ankara'da yapılacak Basın İlan Kurumu Anadolu Temsilciler Seçimini de TGK adayları bir kez daha kazanacağını hep birlikte göreceğiz. TGK'nın başarısını kutluyoruz" dedi. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.