ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Rıdvan Budak Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Malatyalı genç iş adamı Rıdvan Budak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

12 Ocak 2023 23:30
Rıdvan Budak Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Malatya'da Budaksan Yönetim Kurulu Başkanı, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı, Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Tures Malatya İl Başkanlığı görevinide yürüten iş insanı Rıdvan Budak, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Malatya Basınının her zaman güzel işler yaptığını ve basından bilgilendiklerini kaydeden Rıdvan Budak "Gazeteci dostlarımızın gazeteciler gününü kutluyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti 34 yıllık geçmişiyle Malatya basınının öncüsü olmuştur. Basın her zaman yanımızda olmuştur. Gazeteciler gününüzü kutluyoruz" dedi. 

MGC Başkanı Vahap Güner'de iş hayatının yanı sıra siyasette de başarılı olan Rıdvan Budak'a ziyaretleri için teşekkür ederek "Genç iş adamı ve siyasetçi Rıdvan Budak'a iş yaşamında ve siyasette de başarılar diliyoruz. Ziyaretleri içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.