ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Yılı Mesajlarla Kutladılar

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner yeni yılı yayınladıkları mesajlarla kutladılar. Yeni Yıl Mesajları şöyle: 

30 Aralık 2022 00:26
Yeni Yılı Mesajlarla Kutladılar

MALATYA VALİSİ HULUSİ ŞAHİN’İN YENİ YIL MESAJI:

Ülkemiz ve milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Geçmişten günümüze yaşanan tüm olumsuzlukları inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimiz, bundan sonra da tarihsel ve kültürel birikimine sahip çıkarak, birlik ve beraberliğiyle Ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sağlamanın gayreti içerisinde olacaktır.

Yeni yılda, özellikle ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak kamu kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iş birliği içinde gerçekleştireceğimiz projelerle, Malatya’nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi adına çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

2023 yılının tüm insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyor; Aziz milletimizin ve Malatyalı hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum.

Gürkan: Yeni Yıl Barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl mesajında şunlara yer verdi:

“Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2023 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için emin adımlarla yoluna devam eden Türkiye bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olma noktasında gündemi belirleyen ve dengeleri değiştiren ülke konumuna gelmiştir.

Yeni bir yılı karşılarken geride bıraktığımız zaman içerisinde coğrafyamızda yaşanan tüm elim hadiselerin son bulması, barış, huzur ve güven dolu günlerin gelmesini yürekten temenni ediyorum. Yanı başımızda halen devam etmekte olan savaşların son bulmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, hemşerilerimizden aldığımız destekle, İnsanlık Medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan Destan Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlamaya devam ediyoruz.

Bu duygularla, 2023 yılının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, güven, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.”

Çınar: Hemşehrilerimize Mutlu ve Huzurlu Bir Yıl Diliyorum

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları belirtti: 

“Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Yeşilyurt’umuzun gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.

Bütün mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden Yeşilyurt için ve sizler için çalışmaya yeni yılda kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz.‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturu ile 2023 yılında da daha güzel, daha modern ve yaşam standartı yüksek bir Yeşilyurt için çalışmalarımızı planlamak ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak en büyük gayemiz olacaktır.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın üst seviyede olduğu güzel ilçemizi, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna uygun yatırımlarla buluşturmaya yeni yılda da aynı kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek isterim.

2023 yılının; şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, bu yeni yılda tüm değerli hemşehrilerime ve aziz milletimize sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyorum.” 

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI GÜDER’DEN YENİ YIL MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulundu. Yeni yılın, Battalgazi için şahlanma yılı olacağına dikkat çeken Başkan Güder, “2019 yılından bu yana ilçemizin gelişim ve değişimi için örnek proje ve yatırımları hayata geçirdik. İnşallah 2023 yılında da bunların üzerine katarak daha çok işi ilçemizde hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm Malatya ve Battalgazililerin yeni yılını tebrik ederek, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulunan Başkan Güder, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.

Başkan Güder, mesajında, 2023 yılının Battalgazi için şahlanmaya devam edeceği bir yıl olacağına da dikkat çekerek, “31 Mart 2019’da sizlerin teveccühüyle başlamış olduğumuz görevimizde; yine sizlere karşı sorumlu olduğumuz görevlerimizden bir gün bile feragat etmediğimiz ve aynı zamanda ülkemiz adına önemli gelişmeleri yaşadığımız 1 yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor. 2022’de hangi projelere başlangıç yaptık? 2023’te gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir? İlçemizi yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha mutlu bir yer haline getirmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz. Sevgili hemşerilerim; bizler Battalgazi Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir hizmet anlayışı içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Doğu’nun incisi güzel ilçemizin gelişiminin önündeki engelleri tek tek ortadan kaldırarak, örnek proje ve yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Şükürler olsun ki, 2022 yılını geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2023 yılı Battalgazi’mizin yatırımlarda şahlanışını devam ettireceği bir yıl olacak. Hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın başta ilçemize, ülkemize, milletimize ve insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar gelmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Battalgazi’deki hemşerilerimiz başta olmak üzere Şehit yakınları ve Gazilerimizin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte, nice güzel yıllar yaşamak ümidiyle...” dedi.

MGC BAŞKANI VAHAP GÜNER: SORUNSUZ BİR YENİ YIL DİLİYORUZ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner Yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda; "2023 sağlığın, barışın, üretimin, bereketin, sevgi ve huzurun yılı olsun. Sorunların çözüldüğü, barışın hakim olduğu, birlik ve beraberliğin sağlandığı yeni yılda tüm güzellikler sizlerin olsun. Herkesin yeni yılını kutluyor sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz" dedi.

İYİ PARTİ YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANI SERDAR YILDIZ'IN MESAJI:

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yıldız mesajında herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl temennisinde bulunarak, "2022 yılında maalesef ekonomi olarak sıkıntılı bir dönem yaşadık. İşçimiz, emeklimiz, memurumuz sıkıntılarla boğuşmak durumunda kaldı. Esnaf sattığı bir malın yerine yenisini koyamadı. Özgürlükler kısıtlandı. Yasama, Yürütme ve Yargı adil olamadı. Küfe vatandaşın omzunda iken gününü gün edenler vatandaşın içinde bulunduğu durumdan bir haber yaşamaya devam etti. 
Umut ediyoruz ki 2023 yılında bu sıkıntıları geride bırakarak hayırlı, bereketli, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçiririz. Geçmişte yaşadığımız olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2023 yılında ülkemizin daha huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan da daha güzel olması için yapılacak seçimleri bir fırsat olarak görüyoruz. İYİlerin iktidarına çok az kaldı. Vatandaşlarımız şunu bilsinlerki seçimlerle beraber yolsuzluğa, yoksulluğa ve yasaklara dur diyeceğiz." dedi.

.

Pütürgeliler Derneği Başkanı Güzin Koçak’ın Yeni Yıl Mesajı:

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda  “2023 yılının ekonomi, demokrasi, özgürlükler, güvenlik, adalet ve yönetimde dünyanın en ileri ülkeleri düzeyine ulaşacak başarılar elde ettiğimiz bir yıl olmasını Cenabı Hak'tan diliyorum. Kendimize, birbirimize ve geleceğimize olan güvenimizi muhafaza ederek, yeni yılda milletçe umutlarımızın ve toplumsal beklentilerinizin gerçekleşmesi en içten temennimdir. Sosyal ve hukuk devleti ilkelerinin zirve yaptığı, birlik ve beraberlik içinde vatanın ve milletin bütünlüğüne sahip çıkıldığı, milli onur ve bekamızın korunduğu, coğrafyamızdaki acıların sona erdiği, torunlarımıza insanca yaşayabilecekleri müreffeh bir Türkiye bırakabilmenin ülküsü ve dileğiyle aziz Türk milletinin yeni yılını kutluyor, her ferdine sağlık ve esenlikler diliyorum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.