ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer İstifa Etti

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer İstifa Ettiğini açıklarken Yeni Malatyaspor Kulübü ise Hasan Özer ile yolların ayrıldığını açıkladı. 

30 Aralık 2022 03:40
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer İstifa Etti

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer'in istifa kararı almasının ardından açıklama yapan Yeni Malatyaspor Kulübü "Teknik Direktörümüz Hasan Özer ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Yeni Malatyaspor’umuzun çatısı altında bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifade etti. 

HASAN ÖZER VEDA ETTİ:

Teknik direktör Hasan Özer ise sosyal medyadan istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yeni Malatyaspor’a geldiğimiz günden beri, takımımızın başarısı için elimizden geleni yaptık. Ben ve ekibim yaşadığımız onca problem ve sıkıntılara rağmen oyuncu gurubumuzu en iyi şekilde hem taktiksel hem fiziksel hem de mental olarak maçlara hazırlamaya çalıştık.

Yaşanan son olaylardan sonra sürdürülebilir bir ortamın olmadığı ve oyuncularımızı motive edecek hiçbir argümanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek zorundayım. Bu nedenlerle ekibim ile beraber istifa etme kararını verdiğimizi belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile bize destek olan herkese, Yeni Malatyaspor’un bütün yönetim kuruluna, Yeni Malatyaspor’un bütün oyuncularına, çok değeri Malatya Valisi Hulusi Şahin’e, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Yeni Malatyaspor’a gönül vermiş vefakâr ve cefakâr taraftarlarına sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Bundan sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor camiasına gönülden başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.