ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Tüfenkci: 6. Bölge Teşvikleri hayırlı olsun

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, aralarında Malatya'nın da bulunduğu 24 ili kapsayan 6. Bölge kapsamındaki teşvik süresinin 2 yıl uzatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Malatya sanayisi adına oldukça önemli bir durum. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

17 Aralık 2022 11:02
Tüfenkci: 6. Bölge Teşvikleri  hayırlı olsun

Tüfenkci, Malatya'nın bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu kaydederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 2 yıl daha uzatılan 6. Bölge Teşvikleri bir kez daha hayırlı olsun. Cazibe Merkezleri kapsamında desteklenecek OSB ve Endüstri Bölgelerindeki imalat sanayi yatırımlarının belirlenen asgari tutarın üzerinde olması halinde 31 Aralık 2024 tarihine kadar 6.Bölge teşviklerinden yararlanabilecek. Malatya ekonomisi ve sanayisi için oldukça önemli bir gelişme" ifadelerine yer verdi.

Cazibe Merkezleri kapsamında enerji ve SSK teşviklerinin uzatılmasının Malatya'nın da içinde bulunduğu bölge illeri için hayati önem taşıdığını belirten Tüfenkci, " Başta Malatyamız olmak üzere bölge illerine de hayırlı olsun. Böylelikle yatırımlar hız kesmeden devam edecek, Malatya kazanacak, bölge kazanacak, Türkiye kazanacak. Vermiş olduğu destek nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43