ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Kazanmasını Bildi: 1-0

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup ederek bu sezon ligde ilk kez sahasında 3 puanla tanıştı. Soyunma Odasında galibiyeti kutlayan Yeni Malatyaspor büyük bir sevinç yaşadı. 

19 Aralık 2022 04:49
Yeni Malatyaspor Kazanmasını Bildi: 1-0

Karşılaşmanın henüz 25. saniyesinde karşılaşmanın başlangıç düdüğü ile birlikte Cengizhan'ın ara pasıyla topla buluşarak cezaalnaına giren Haqi Osman kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hagi'nin sağ ayağıyla plase vuruşunda top ağlarla buluştu.1-0

Bu8 golle öne geçen Yerni Malatyaspor 90 Dakişka boyunca etkili oyunuyla rakibe gol şansı vermedi. Karşılaşmadan galip ayrılan Yeni Malatyaspor bu sezan sahasında ilk kez kazanmanın sevincini de yaşadı. 

Teknik Direktör Hasan Özer iyi oynadıklarını ve kazandıklarını belirterek, sakat ve cezalı futbolcuların durumunun kendisini düşündürdüğünü söyledi.

Haqsan Özer Şunları söyledi:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.