ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

TSYD İl Temsilcileri İstanbul'da Toplandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezinde 72 ilden gelen TSYD Temsilcileri bir araya geldiler. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, "TSYD'nın Anadoluya açılımı devam edecektir" dedi. 

17 Aralık 2022 16:58
TSYD İl Temsilcileri İstanbul'da Toplandı

Başkan Tongsir il temsilcilerini bilgilendirdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, il temsilcilerini yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgilendirdi. TSYD Tesisilerini İl Temsai,lcilerine gezdiren Başkan Tongsir, kendi dönemlerinde çeşitli spor ve sosyal aktivitelerin yapıldığını, TSYD'ye yeni modern birimler kazandırdıklarını belirterek "Üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz. Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız. TSYD'yi Anadolu da en iyi şekilde tesmil eden sizlere teşedkkür ediyorum, sizlerin sorunlarını da dinleyerek daha iyi etkinliklerde bir araya geleceğiz. TSYD olarak Anadoluya açılmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıya katılan TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner'de toplantıda Şube olma çalışlmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43