ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Yılmaz : Halkımızı fakirlikten İYİ Parti Kurtaracak

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 2023 Yılında yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını, halkı fakirlikten, yoksulluktan kurtaracak bir programla adım adım iktidara yürüdüklerini söyledi. 

02 Aralık 2022 18:43
Yılmaz : Halkımızı  fakirlikten İYİ Parti Kurtaracak

Özellikle son 2 yıldır iğneden ipliğe çok büyük zamlar yapıldığını, halkın alım gücünün tükendiğini ifade ederek, “ Yıllar sonra bugünleri anlatsak, emin olun kimse inanmaz. Beğenmedikleri eski Türkiye dedikleri dönemlerde sebzeyi, meyveyi kilolarla alırdık. Şimdi patatesi soğanı tane ile alamıyoruz. Halkımız ne kırmızı, ne de beyaz et yiyemiyor. Doğalgaz, elektrik, kiralar resmen uçmuş durum da. Hala ‘ İyiyiz ‘ diyorsanız, siz halkın içinde değilsiniz demektir.
Çocuklarımız okullarda açlıktan bayılıyor. Vatandaşlarımız umutlarını yitirmesinler. Seçimlere az kaldı. Sandık önlerine geldiğinde bunun hesabını halkımız soracaktır. Bundan hiç kuşkum yok. “ dedi
Hakan Yılmaz, İYİ Partinin birçok ilçede kongrelerini tamamladığını, bu hafta sonu Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe kongreleriyle finalin yapılacağını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:
“ İlçe kongrelerimizi artık tamamlıyoruz. Her bir kongremiz büyük bir heyecan ve demokrasi şöleni içinde geçti. Hafta sonu Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe kongrelerimizi de yapacağız. Böylelikle ilçe kongrelerimiz tamamlanmış olacak. İnşallah İl Kongremizi de Ocak ayı içerisinde yapacağız. “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43