ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AKÇADAĞDER'de 'Birlik Olma' Toplantısı

Akçadağ Dayanışma Derneğinde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları Malatya'da ortak noktalarda birlik ve beraberlik olunmasının önemine dikkat çektiler. Toplantıya katılan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğushan Ata Sadıkoğlu'da Malatya için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi. 

09 Kasım 2022 09:05
AKÇADAĞDER'de 'Birlik Olma' Toplantısı

Akçadağ İlçesinin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmesi, çözümlere ortak olması, Hemşerileri arasında birlik ve beraberlik sağlanması yanında Dayanışma projeleriyle de dikkat çeken Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi bu kez sivil toplum kuruluşlarını ağırladı. 

Akçadağ Dayanışma Derneğinin bu haftaki konukları ise Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan İnceoğlu, Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Çulha, Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Battal Yardımcı, TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin, Malatya E. Belediye Bşk Yrd. Yusuf İzzettin Cengiz, Malatya Koyun Keçi Birliği Bşk. Yrd. Vahap Canpolat, İşadamları Alper Gürsoy, Hakan ÇetinMustafa Duyar, Eski Meclis Üyesi Mustafa Mercan, AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Başkan vekili Ramazan Bozkurt, Genel Sekretere Tuğba Farımaz ve Yönetim kurulu üyeleri ile misafirler katıldı. 

       Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Akçadağ İlçesinin genel fotoğrafı masaya yatırılırken Genel Başkan Murat Maskar Akçadağ’a Organize Sanayi Bölgesinin yapılması gerektiğini Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na gerekçeleriyle iletti. 

        Büyüyen ve gelişen Akçadağ İlçesinin 3. Merkez ilçe olarak geleceğe ancak yatırım ve planlamalarla hazırlanacağını belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Bugün birbirinden değerli Yönetici ve Başkanlarımızı Genel merkezimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AKÇADAĞDER olarak bugünkü Misafirlerimiz Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan İnceoğlu, Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Çulha, Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Battal Yardımcı, TürkBirDev Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin, Malatya E. Belediye Bşk Yrd. Yusuf İzzettin Cengiz, Malatya Koyun Keçi Birliği Bşk. Yrd. Vahap Canpolat, İşadamları Alper Gürsoy, Hakan Çetin, Mustafa Duyar, Eski Meclis Üyesi Mustafa Mercan ve bazı Siyasi Parti yetkilileri oldu. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

        Akçadağ ilçemizin en temel sorunlarından birisi Sayın TSO Başkanımız Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun da bildiği gibi iş imkanının kısıtlı olması Gençlere yeterince olanakların sağlanamaması, İlçeyi büyütecek ve geliştirecek yatırımların olmayışı.  

        Geldiğimiz günden beri çalınmadık kapı gidilmedik yer bırakmadık. Hemşerilerimizi dinledik notlarımızı aldık. Beklenti ve talepleri gerekli mercilere ilettik iletmeye de devam ediyoruz. Bugün de daha önce dediğimiz gibi Akçadağ OSB nin yapılması konusunda Sayın Başkanımıza talebimizi ilettik. Bu vesileyle Akçadağ ilçemizde hem göç azalacak hem de refah seviyesi artacaktır. İlçeye katma değer katacak çalışmaları bekliyoruz.”

         Gelen Misafirlere daha sonra Akçadağ’ın meşhur Etli Pilavı, Mercimek çorbası ile zengin menülü ikramlar gerçekleştirildi. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.