ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Bakan Bozdağ Yeni Adliye Sarayı Yerini Gördü

Malatya Adliye Binasının yapılacağı Yeşiltepe'deki Askeri Hastane yerine giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni adliye sarayının yapılacağı yeri inceledi. 

22 Ekim 2022 15:26
Bakan Bozdağ Yeni Adliye Sarayı Yerini Gördü

Malatya'ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Baro Başkanı Onur Demez ile mahalle muhtarlarıyla birlikte Askeri Hastane alanını ziyaret etti. Burada yapılacak Adalet Sarayı yerini inceleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ adliye binası projesini de inceledikten sonra ihale yapılması için çalışma yapacaklarını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ daha sonra Malatya Bölge Adliye Mahkemesinin taşınacağı eski Teknokent Koleji binasında da incelemelerde bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43