ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Çınar: Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı mahallesinde devam eden kilit taşı kaldırım ve bisiklet yolu çalışmalarını inceledi. 

17 Ekim 2022 01:06
Çınar: Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz

Bostanbaşı mahallesinde ki yenileme ve düzenleme çalışmaları hakkında Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarından bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yaptığı konuşmada; “2022 Yılı yatırım programında yer alan hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Hayata geçen yatırımlarla mahallelerimizin cazibesi artmakta, vatandaşlarımızda sağlıklı, güzel ve temiz alanlarda hayatını sürdürmektedir. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelerimizin yaşam seviyesini artıran hizmetlerine kesintisiz devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Bostanbaşı mahallemizdeki kilit taşı kaldırım ve bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledik.İlçemizin hızla gelişen bölgelerinin başında gelen Bostanbaşı mahallemizin fiziksel anlamdaki eksikliklerini planlı ve titiz çalışmalarla teker teker gideriyoruz. Saha çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43