ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

ENGELLİLER HAVA ALANI VE TREN GARINI GEZDİLER

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Malatya Havalimanı ve Malatya Tren Garı’na bir gezi gerçekleştirdi. Düzenlenen geziye Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz, Malatya Tren Gar Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, engelli çocuklar ve aileleri katıldı. 

17 Ekim 2022 01:50
ENGELLİLER HAVA ALANI VE TREN GARINI GEZDİLER

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş “Çocuklarımız havalimanını çok merak ediyordu. Engellilerinden dolayı şehre uzaklığından dolayı gelemiyorlardı, bugün sizlerin sayesinde çocuklara havalimanını gezdirdik” dedi. Engelli çocukların sosyal hayata adaptasyonları konusunda bu ve benzeri çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini söyleyen Altıntaş, “ Bizleri ağırlayan Malatya Havalimanı ve Malatya Tren Garı yetkili ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

Malatya Tren Gar Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk, kurum olarak engelli vatandaşlara yardımcı olduklarını söyleyerek,  “ Bundan sonraki yapılacak olan tren garlarında engellilerin daha rahat bineceği şekilde peronlarımızı hazırlıyoruz. Kurum olarak elimizden geldiğince engellileri aramıza katmaya onların aralarına katılmaya çalışıyoruz, onları kazanmaya çalışıyoruz” dedi.

Engelli çocuklar ve aileleri ise düzenlenen gezi programından duydukları memnuniyeti ifade ederek, Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’e, Malatya Tren Garı Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk ve Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş’a teşekkür ettiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43