ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İnönü Üniversitesi 'Çevre Yönetim Sistemi' Belgesi Aldı

İnönü Üniversitesi daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya için çevreye verilen zararların en aza indirgenmesini sağlayan ve kirliliği önlemek için planlamalar yapan, çözümler sunan “ISO 14001 Uluslararası Çevre Yönetim Sistemi” belgelendirme çalışmalarını sonuçlandırdı. 

13 Ekim 2022 07:14
İnönü Üniversitesi 'Çevre Yönetim Sistemi' Belgesi Aldı

Doğal kaynakların kullanımının azaltılmasını, suya, toprağa ve havaya verilen zararların en aza çekilmesini hedefleyen uluslararası standart “TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” çalışmaları kapsamında TSE Bölge Yöneticileri tarafından İnönü Üniversitesine yapılan belgelendirme tetkikleri başarıyla tamamlandı.

TSE Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Rıza Buğra Alp Giray Okumuş, TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, TSE Güneydoğu Anadolu Sistem Planlama Sorumlusu Serdar Yıldız, İnönü Üniversitesi Çevre Yönetim Sistemi Ekibi ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek belgelendirme süreci ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

KAYNAK: İNÜHABER MERKEZİ​

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.