ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Osmaniye Depremi sonrası Malatya Uyarısı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında bir değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir" dedi. 

12 Ekim 2022 23:20
Osmaniye Depremi sonrası Malatya Uyarısı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem çevre illerden de hissedilirken, Osmaniyeli vatandaşlar korkudan kendilerini dışarı attılar.

Depremin hemen ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Arkadaşlar demin Osmaniye, Çerçioğlu/Düziçi'nde 5,0 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonu içerisinde. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu fay zonunun Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir. Geçmiş olsun. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43