ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doktor dinlenme salonu törenle açıldı

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi’nde, yoğun mesai harcayan doktorların dinlenmesi, sosyalleşmesi ve motivasyon sağlamaları için oluşturulan sosyal amaçlı salon kurdele kesimi ile hizmete açıldı. 

12 Ekim 2022 02:28
Doktor dinlenme salonu törenle açıldı

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Mustafa Sezai Demirel, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve hastane idarecilerinin katılımı ile hizmete giren sosyal amaçlı salon birçok ihtiyacı karşılayacak. Eski hastanenin depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılıp yerine 300 yataklı olarak inşa edilen Battalgazi Devlet Hastanesi, 22 Haziran 2022’de hizmete açılmıştı. Hastanede daha sonra birimler kademe kademe hizmete sunularak, geçtiğimiz günlerde bütün birimleri ile tam donanımlı olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.