ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Güneş: DEVA Partisi Seçime Hazırdır

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş "Partimiz Liyakatli ve Ehil kadroları, hazırlandığı Eylem planları ile yarın seçim olsa DEVA hazır durumdadır" dedi. 

11 Ekim 2022 02:05
Güneş: DEVA Partisi Seçime Hazırdır

DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatının kuruluşunun 2. Yılı münasebeti ile Malatya sokaklarında Mavi yelekleriyle yürüyen DEVA Partisinin göreve haqzır olduğunu kaydeden İl Başkanı Onur Güneş "Parti teşkilatımızın kuruluşunun Malatya’mıza ülkemize hayırlı olmasını diliyor hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  Sıkıntılarla dolu bir yılda, 2020 yılı Mart ayında, ülkemize umut olmak için yolculuğumuza başladık. Bugün il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle büyüyoruz. Biliyorsunuz, biz yıldönümü kutlamasını salonlarda yapan bir parti değiliz.  Biz alışılageldik siyasi partilerden biri olmayacağız demiştik. Bunun da gereğini yapıyoruz ve caddelerde sokaklarda halkımızın yanındayız.  Yatmadık, çalıştık. Çalışıyoruz. Tüketmedik, ürettik. Üretiyoruz. İşte bu özgüvenle, “Kadrolar hazır. Çözümler hazır. Bu pazar seçim olsa DEVA hazır!” dedik"diye konuştu. 

DEVA Partisi İl Başkanı ONur Güneş şunları söyledi:

"Türkiye de son yıllarda siyasal kutuplaşma had safhaya çıktı, özgürlükler kısıtlandı, demokrasiden hukuktan adaletten uzaklaşıldı.  İnsan hakları kadın hakları doğa bilinci gibi kavramların içinin boşaltılması Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık geleceğinin kara bulutlarla kapanması sonucunda, daha aydınlık daha özgür daha demokratik bir Türkiye inşa etmek için DEVA Partisi Mart 2020 de kuruldu. Türkiye de mevzuatın öngördüğü teşkilatlanmayı en çabuk yapıp seçimlere katılma hakkı kazanan parti DEVA Partisi’dir.  Bu gün DEVA Partimizin 81 il başkanı, 730 ilçe başkanı ve yönetim kurulları ile ülkesi ve milleti için hizmet etmeye devam etmektedir. İktidar Partisi ve ana muhalefet partisinin yanında en fazla teşkilatı bulunan parti DEVA Partisi’dir.   Partimiz Liyakatli ve Ehil kadroları, hazırlandığı Eylem planları ile yarın seçim olsa DEVA hazır durumdadır.

Geçtiğimiz yılda iktidarın kötü yönetimi sonucu ortaya çıkan yüksek enflasyon ve yüksek döviz kuru gibi olumsuzluktan en çok etkilenen esnaflarımız, hayat pahalığını en derin hisseden sabit gelirli vatandaşlarımız ile defalarca bir araya gelerek dertlerini, önerilerini dinledik, notlarımızı aldık. Hesapları tutmayan öngörüleri gerçekle tamamen tutarsız bir iktidar tarafından yönetilen ülkemizde; iş dünyası kararsız geleceği öngörememekte, gençlerimiz geleceklerinden kaygılı ve fırsatını bulup yurtdışına gitme hayalinde, çalışanlarımız yüksek enflasyon ile her gün biraz daha düşen alım gücü ile yaşayamaz hale gelmiş durumdadır.

Demokrasimiz tahrip edilmekte, temel hak ve özgürlükler rafa kalktığı, yargının ve yasamanın işlevsizleştirildiği görülmektedir. Daha özgürlükçü ve müreffeh bir Türkiye ideali ile Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde çıktığımız bu yolda Deva Partisi olarak demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’mizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak için emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

Deva Partisi olarak; Başta Büyük Millet Meclisimiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımıza itibar edildiği ve kurumların itibarının halk nezdinde hissedileceği günlerin müjdesini veriyoruz. Demokrasiye Geçiş Eylem Planımızda açıkladığımız gibi Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile Kuvvetler ayrılığının sözde değil, uygulamada yaşandığı, temel hak ve hürriyetlerin anayasal düzende korunduğu, yasaların keyfi uygulanmasının sona ereceği günlerin müjdesini veriyoruz.

Türkiye’nin bir kaynak sorunu olmadığını ancak bir yönetim sorunu olduğunu çok iyi biliyoruz, Malatya’mızın sorunlarını iyi biliyoruz ve hepsi için ayrı ayrı eylem planımız var. Bizim bu şehir ve bu ülke için hayallerimiz hedeflerimiz var. Biz demokrasi, adalet, özgürlük, barış, huzur ve refah için yürüyoruz. Demokrasi Atılım Derhal Bugün diyoruz.

DEVA Partisi olarak biz buradayız. Hakiki değişimler için bu ahlaki sorumluluğu yüreklerimizde hissederek çalışıyoruz. Bu ülkeye özgür, hakkaniyetli, bereketli, adil ve aydınlık günleri getirmeye kararlıyız.

Türkiye’ye DEVA, Malatya’ya DEVA olacağız. Bu ilkeler doğrultusunda amacımızı gerçekleştirmek için bütün gücümüz, gayretimiz ve samimiyetimiz ile çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

      

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.