ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Malatya'da...

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve 25 Gazeteci Malatya'ya geldi. Malatya Valisi Hulusi Şahin'in davetlisi olan gazeteciler Arapgir, Darende, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerini ziyaret edecek. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner konuk gazetecileri Malatya'da ağırlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 

06 Ekim 2022 19:46
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Malatya'da...

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti. Malatya Valisi Şahin Kocaeli'den gelen Gazeteciler onuruna Dedekorkut Parkında yemek verdi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve basın mensuplarınında katıldığı yemekte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cemal Kaplan, Vali Hulusi Şahin'e Kocaelispor forması ve pişmaniye hediye etti. Kaplan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'e de pişmaniye hediye ederek 16 Ocak'ta Kocaeli'den düzenlenecek etkinliğe davet etti. 

Yemekte Konuşan Vali Hulusi Şahin Malatya'nın anadolunun önemli bir ili olduğunu belirterek "4 aydır buradayım muhteşem bir şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Malatyalı iş adamları zirvedeler ve Malatya'ya yaptıkları yatırımlar ve hayır işleriyle bu şehre de hizmet veriyorlar. Malatya'yı gezdiğinizde bunları göreceksiniz" dedi.

KOcaeli Gazetecikler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Malatya Valisi Hulusi Şahin'in Kocaeli'nde görev yaptığından beri tanıdıklarını belirterek "Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri olarak Malatya'da 4 gün sürecek olan kültür gezisi ile bu güzel şehrimizi tanıma imkanı bulacağız. Meslektaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin bölgesinin önemli bir basın kuruluşu olduğunun belirterek "Kocaeli'den gelen meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Cemiyetlerarası bu tür işbirliğinin yararını hep birlikte görüyoruz. 25 Meslektaşımızı Malatya'ya getiren sayın Valimize de teşekkür ediyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyetide 1989 yılından bu yana 34 yıldır hizmet vermekte ve bölgenin en etkin cemiyetleri arasında yer almaktadır" diye belirtti.

Kocaeli'den gelen gazeteciler Battalgazi, Arapgir, Yeşilyurt ve Darende ilçelerini ziyaret edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.