ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İYİ Partili Kadınlar 'Kapı Çal, Gönül Al' Projesini Anlattı

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İYİ Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya sokaklarında vatandaşa anlattıkları ' Kapı Çal, Gönül Al' projesi hakkında bilgiler verdiler. 

05 Ekim 2022 16:05
İYİ Partili Kadınlar 'Kapı Çal, Gönül Al' Projesini Anlattı

2 Ay önce İYİ Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlık görevine atanan Eda İzci, beraberinde Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Güçlendirme Komisyon Başkanı Mine Ceritli, Kadın kolları başkan yardımcısı ve mahalle ve saha çalışmaları komitesi sorumlusu Cemile Gökçe, Kadın kolları üyesi Gülbeden Başar ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ne ziyaret gerçekleştirerek, parti projeleri hakkında bilgiler aktardılar.  

MGC Başkanı Vahap Güner, ziyaretlerinden ötürü kadın kollarına teşekkürlerini ileterek; “İYİ Parti Malatya il kadın kolları başkanlığı ve yönetimi cemiyetimizi ziyaret ettiler. Demokrasimizin önemli taşlarından birisi olan siyasi partiler özelinde kadın kollarının önemli hizmetler verdiğini de biliyoruz. Yeni atanan ve göreve yeni başlayan kadın kolları yönetimini de tebrik ediyoruz. Çalışmalarında da başarılar diliyoruz.” dedi.

“KAPI ÇAL, GÖNÜL AL” PROJESİ  

İYİ Parti Malatya il Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ise, Genel Başkanları Meral Akşener’in mesajlarını ileterek; “İYİ Parti Malatya il kadın kollarına atanalı 2 ay oldu. Bu süre içerisinde Türkiye genelinde Meral Başkanımızın yapmış olduğu ‘kapı çal, gönül al’ siyaseti yapıyoruz. Şuan Malatya’nın bütün il ve ilçelerinde Meral başkanımız ve partimiz iktidara geldiği takdirde yapacakları projeleri sunuyoruz. Bunda sizlerin aracılığıyla duyurmak istedik. Şuna bizimle olmak için nedenleriniz var broşürümüz var. Meral başkanı ve söylemlerini anlatan bu broşürleri biz kadınlar olarak Malatya sokaklarında dağıtarak kapı kapı insanlara anlatıyoruz. Yapacağımız hizmetleri, yapmak istediklerimizi söyleyip kendimizi tanıtıyoruz. Türkiye genelinde de bu uygulama bayağı bir ses getirdi. Güzel işler yapıyoruz, bunların sonucunu da almaya başladığımıza inanıyoruz.” Diyerek, kendisini ve yönetimini ağırlayan MGC yönetimine teşekkürlerini iletti.  

Malatya’da yapılması beklenen parti Kongresi ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Eda İzci; “Kongremiz olacak. Bu tamamen parti içerisinde olan adalet sistemi, oy sistemi ile belli olacak. Ama sonuçta biz partiye hizmet veriyoruz. 4 yıldır bu partideyiz. 2,5 yıla yakın Battalgazi’de görev aldım. Şimdi il görevindeyim. Seçime gittiğimiz bir süreç içerisindeyiz. Sonuçta partime hizmet etmeye devam edeceğim. Gelen kişilerle birlikte de çalışmaya devam edeceğim.” İfadelerinde bulundu. Bu haberlere de göz atmak isteyebilirsiniz.



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.