ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Ramazan Özcan Yeniden Seçildi

Malatya Ticaret Borsası (MTB) seçimlerinde 7 Meslek Komitesini de birlikte kazanan Ramazan Özcan yeniden Borsa Başkanı oldu. 

02 Ekim 2022 11:58
Ramazan Özcan Yeniden Seçildi

Malatya Niyazi Mısri Mahallesinde bulunan oda binasında gerçekleştirilen seçimlerde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alınırken, başkanlık seçileri için Ramazan Özcan ile Cahit Zafer Leventoğlu yarıştı. Sabah erken saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde noktalanan seçimleri mevcut başkan Ramazan Özcan 416 oy alarak başkanlık koltuğunu korudu. Özcan’ın rakibi Levenoğlu ise 114 oy alabildi.

Seçim sonrası gizli oy açık tasnif sayım döküm esaslarına göre yapıldı.  Seçim sonucunda Ticaret Borsası Meclisi'nin 16 üyesi de belirlendi. Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı için mevcut Başkan Ramazan Özcan ile Zafer Cahit Leventoğlu yarıştı. Özcan beyaz, Leventoğlu ise mavi renk zarfla seçime katıldı.

Özcan, 7 komitenin tamamını kazandı. Oy dağılımı şöyle oluştu: 1- 28- 4 Ramazan Özcan, 2- 17 - 5 Ramazan Özcan, 3- 23 - 14 Ramazan Özcan, 4-  260 - 77 Ramazan Özcan, 5- 26 - 6 Ramazan Özcan, 6- 37 - 4 Ramazan Özcan,  7- 25- 4 Ramazan Özcan.

Seçim öncesinde bir değerlendirme yapan MTB Başkanı Ramazan Özcan; “Seçimin ülkemize, ilimize, özellikle Malatya Ticaret Borsası’nda hizmet verecek olan ve bu seçimde de başarı ile çıkacak olan gruba, heyete, meclis üyelerine ve yönetim kurulu başkanına şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Malatya için önemli hizmetler yaptıklarını ve seçildikleri takdirde hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Özcan, “Seçimlerin bir barış ve sevgi ortamında geçmesi çok önemli. Ticaret ve Sanayi Odasında hem de Ticaret Borsasında gerçekleşecek olan seçim Malatya için çok önemli. Şimdiden özellikle bize dört yıl boyunca bu kurumda hizmet vermeyi bize layık gören ve bize destek veren bütün üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bütün kamuoyunu 4 yıl boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerde bize destek veren siyasi otoritelerimize Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, valilerimize, kamuoyu idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Çok önemli hizmetler yapma fırsatı bulduk. Bundan sonra da üyelerimiz bugün bize bir 4 yıl daha hizmet etme ve hizmet vermeyi layık görür bizi tekrar tercih ederlerse hizmetlerimize de kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Seçim sonrası değerlendirmesinde ise; “Seçimler sonuçlandı. Özellikle bugün bu seçim çok yüksek oranda katılım sağlayan bütün üyelerimize ve bu seçimi yakından takip eden bütün kamuoyuna sonsuz teşekkürler ediyoruz. Üyelerimiz, 2018 yılının Nisan ayında bize tevdi etmiş olduğu 4 yıllık görev süremize bir yeni 4 yıl eklemiş oldu. 7 tane meslek gurubunda yapmış olduğumuz seçimler sonucunda 7 meslek gurubunu da biz tekrar kazanarak 4 yıl boyunca da meclis üyesi arkadaşlarımızla, komite üyelerimiz ile seçilen bütün arkadaşlarımızla inşallah kaldığımız yerden devam ederek Malatya’ya ve bütün Malatyalılara hizmet etmek için yoğun bir şekilde gayret göstereceğiz. Aday arkadaşımıza ve onunla birlikte gayret gösteren arkadaşlarımız da sonsuz teşekkürler ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43