ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

MASKİ 60 Projeye 600 Milyon Harcayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı için maliyeti 600 Milyon TL’yi bulan 60 adet proje hazırladığını duyurdu. 

02 Ekim 2022 11:59
MASKİ 60 Projeye 600 Milyon Harcayacak

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 2023 yılının Malatya’nın yatırım yılı olacağını ifade ederek, “Yatırımlar tesadüf değildir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, şehrimizin Türkiye’nin ve Dünya’nın parlayan yıldızı olması için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Sayın Başkanımızın bu mücadelesi bizlere güç veriyor. Bizlerde, şehrimizin geleceğini garantiye almak adına altyapı anlamında büyük projeler hazırladık. 2023 yılı için 60 tane proje hazırladık. İnşallah bunları tek tek hayata geçirerek, şehrimizi altyapı sorunlarından arındıracağız” dedi.

MALİYETİ 600 MİLYON TL OLAN 60 PROJE HAZIRLADIK

Yapılan yatırımların arka planında doğru ve hızlı bir projelendirme olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, çok başarılı bir ekiple çalıştıklarını söyledi. Mert, “2023 yılı içinde planladığımız yaklaşık 600 milyon liralık yatırımımız var. 2022 yılının sonu ve 2023 yılında bu projelerin ihalesi yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda susuz bir yer bırakmayacağız. Atıksuların akarsulara karışmaması için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz.  Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda Proje Birimimiz görünmeyen tarafımız. Her imalatın altında çok ciddi bir çalışma var. Arkadaşlarımız projelerimizi hazırlıyorlar. Eksik olan kısımlar üzerinde çalışıyorlar.  Etüt ve Plan Proje Şube Müdürlüğümüz bu işe ciddi emek veriyor. Çok başarılı bir ekibimiz var. Daire Başkanımız, müdürlerimiz ve personellerimiz alanında uzman kişiler.  Her yatırımımız çok önemli. Hatalı yada eksik yapılan bir proje devletimize kurumumuza ek külfet getireceği için hızlı ama çok dikkatli çalışmaları gerekiyor.  Bu konuda hassas çalışmalar gerçekleştiren ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43