ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

DEVA Partisi Malatya'da Yürüyecek

Deva Partisi Malatya İl Başkanlığı partinin kuruluşu dolayısıyla Sıtmapınarı semtinden Yeni Cami önüne kadar bir yürüyüş tertipledi. 

30 Eylul 2022 07:09
DEVA Partisi Malatya'da Yürüyecek

Deva Partisi Malatya İl Teskilati  kuruluşunun 2. Yılı Dolayısıyla 1 Ekim Cumartesi Günü saat 15:00 da “MALATYANIN DEVASI HAZIR” yürüşü düzenledi. Deva Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada Yürüyüşün başlangıç Noktası Sümer Park Sıtmapınarı girişinde başlayacak ve varış Yeni cami önündeki Deva Partisi Standında sona erecek.

Deva Partisi yöneticileri "01 Ekim Cumartesı günü yapacağımız 2. Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüz Sıtmapınarından başlayıp yeni cami önündeki standımızda son bulacak şekilde planlanmıştır. Saat 15:00 da başlayacak yürüşün saat 16:00 da standa varışı planlanıp basın açıklamasıyla sona erecektir" dediler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.